PARTNEREK

Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar
A Szent István Egyetem (SZIE) 2000. január 1-jén alakult a GATE jogutódjaként, több egyetem - köztük a Gödöllői Agrártudományi Egyetem - integrációjával. Az egyetem jelenleg 9 karral és egy intézettel rendelkezik az ország különböző pontjain.
A Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar (MKK) hosszú évtizedes hagyománnyal és óriási tudásbázissal rendelkezik. A kar jogelődjének tekinthető Magyar Agrártudományi Egyetemet 1945-ben alapították. Az egyetem 1970-ben vette fel a Gödöllői Agrártudományi Egyetem nevet.
www.szie.hu
www.mkk.szie.huKopernikusz Innovációs Egyesület
A Kopernikusz Innovációs Egyesület célja, hogy elősegítse a magyar kis- és középvállalatok fejlődését, innovációs és versenyképességük növekedését, az ország uniós tagsága által kínált növekedési lehetőségeket az Európai Unió hatékony területi integrációja szolgálatába állítva.
www.kopernikusz.huKontakt Alapítvány
1999-ben a humán tudományok képviselői egy új alapítványt hoztak létre Kontakt Alapítvány néven, amelynek fő célkitűzése a gazdasági fejlődéshez kapcsolódó új életminőségek kialakításának támogatása.
Különböző pályázatok segítségével támogatást és szolgáltatást nyújtunk a hátrányos helyzetű rétegek és pályaválasztás előtt álló fiatalok számára Budapesten és Gödöllőn a Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központjával és a Pest Megye Kormányhivatal Munkaügyi Központ Gödöllői Kirendeltségével együttműködve. Ügyfeleink számára álláskereső klubot, egyéni és csoportos tanácsadást, illetve álláskeresési technikák és kulcsképesség felismerésének fejlesztése csoportfoglalkozásokat tartunk, amellyel a munkavállalási lehetőségeiket kívánjuk javítani.
www.palyanet.hu


Regina Közhasznú Alapítvány
A REGINA Alapítvány 10 éve segíti a Gödöllőn és környékén élő nők mindennapjait. Célja a nők társadalmi és gazdasági helyzetének megerősítése. Alapja a női szolidaritás és összefogás, ami védett és összetartó tereket, érdekképviseletet jelent a csatlakozóknak, a szimpatizánsoknak.
www.reginanet.hu